11 Mayıs 2009 Pazartesi

BUNDESLİGA 32. HAFTA TAHMİNLERİ

464Bayern Münih - Bayer Leverkusen

Almanya Ligi'nde (Bundesliga) 32. hafta maçında Bayern Münih sahasında Bayer Leverkusen ile karşılaşıyor. Cumartesi günü deplasmanda Energie Cottbus'u 3-1 yenerek Wolfsburg'u puan tablosunda yakalayan Bayern son derece moralli. Bayer Leverkusen ise Düsseldorf'ta LTU Arena Stadı'nda Arminia Bielefeld karşısında 1 puanı zor kurtardı. Ligin ikinci yarısında tepetakla giden Leverkusen karşısında Bayern Münih mutlak favori.

Bayern'de 2 eksik

Ev sahibi Bayern Münih'te kaleci Rensing ile savunmanın sağında görev yapan Lell sakatlıkları gerekçesiyle forma giyemeyecek. Konuk Leverkusen'de ise Henrique, Zdebel ve Fernandez bu maçta takımdaki yerini alamayacak. Fakat iki ekipte de bu oyuncuların yerlerini doldurabilecek kalitede isimler bulunuyor

.Muhtemel Kadrolar

Bayern : Butt, Oddo, Lucio, Demichelis, Lahm, van Bommel, Ze Roberto, Ribery, Schweinsteiger, Toni, Podolski

Leverkusen : R. Adler, Castro, M. Friedrich, Haggui, Kadlec, Rolfes, Vidal, Renato, Kroos, Helmes, Kiessling

Tahmin : İki takım arasında oynanan son 8 maçı da Bayern Münih kazandı. Şampiyonluk yolunda ilerleyebilmek adına mutlaka Jupp Heynckes yönetimindeki Bayern'in maçı kazanması gerekiyor. Leverkusen içinse lig tamamen bitmiş durumda. Sporx TV'den Salı günü TSİ 21.00'de başlayacak maçta en sağlıklı tahminin ÜST olduğudüşüncesindeyim.

ÜST @1,40

DİĞER TAHMİNLER

465 Köln - Hertha Berlin 2
467 Wolfsburg - Dortmund ÜST
511 Frankfurt - Werder Bremen ÜST
513 Schalke - Stuttgart 2

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder